Megjelent “A vidám gyerekek 7 szokása”

Megrendelhető a Harmat Kiadó weboldalán>>>

 

BabaMama Magazin:

“Sean Covey A vidám gyerekek 7 szokása című könyve olyan értékeket és készségeket közvetít mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, amelyek elsajátításával boldogabbak, sikeresebbek lehetnek a nagybetűsben. A FranklinCovey Magyarország oktatásnevelési üzletág és az Életrevaló program szakmai vezetőjével, Bessenyei Brigittával nemcsak a könyvről, de magáról a programról is beszélgettünk.”

Tovább a BabaMama Magazin cikkjére a könyvről>>>

 

 

A vidám gyerekek 7 szokása

Stephen R. Covey A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyvét a XX. század 20 legnagyobb hatású menedzsmentkönyvei között tartják számon. Negyedszázados töretlen népszerűségét annak köszönheti, hogy a benne foglalt alapelvek örök érvényűek, és gyorsan változó társadalmunkban is stabil alapot közvetítenek.

Vidám gyerekek borító

A vidám gyerekek 7 szokása könyv ugyanezeket az alapelveket tanítja meg – a legkisebbeknek. A gazdagon és esztétikusan illusztrált mesegyűjtemény darabjai – A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása kötet szerzőjének tollából – a kisgyermekek nyelvén és élethelyzeteiben mutatják be az egyes szokások tartalmát és alkalmazását. Minden történetet rövid összefoglaló követ a feldolgozást segítő kérdésekkel és a gyakorlati megvalósítást segítő ötletekkel. A tapasztalat azt mutatja, hogy a mesék segítségével a gyermekek meglepően gyorsan megértik a szokások lényegét, és hamar felismerik azok alkalmazását a saját mindennapjaikban is.
A vidám gyerekek 7 szokása könyv a pedagógusok és diákok életvezetési – önszervezési és társas együttműködési – kompetenciáit fejlesztő Életrevaló program egyik tankönyve.