4DX az IT Business SZAFARI konferenciáján

Nem csak részt vettünk a konferencián, még nyereményekkel is hozzájárultunk. Köszönjük a lehetőséget az IT Business-nek! 

Az IT Business (“4 hét – 4 magazin”) havi magazinok, koncepcionális események, negyedéves kiadványok, havi klubrendezvényekkel foglalkozó vállalat. Az aktuális IT-telco újdonságok, információk mellett a modern üzleti irányításhoz szükséges tudás is egyre nagyobb fókuszt kap a kiadónál.

“A rendezvény szakmai napján mutatkoztak be az ITBUSINESS és az ITBEHVIOUR AWARD jelöltjei – az ITB által alapított díjakra előbbi esetében projektfejlesztés és termékfejlesztés, utóbbinál humánmenedzsment és üzletfejlesztés kategóriában lehetett pályázni. A beérkezett pályamunkákat a zsűritagok a konferencián élőben is meghallgatták rövid prezentáció formájában.

Az év legsikeresebb ICT-menedzsere Györkő Zoltán lett, míg a kiadó által alapított szakmai díjakat a MOHAnet, az MKB Bank és az Oracle, a Gremon Systems, az IT Services Hungary, valamint a Green Fox Academy nyerték el.

 

Ezúton is gratulálunk!

A nyertesekről még olvashatunk az IT Business oldalán.

Mi is adtunk nyereményeket:
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása, illetve legújabb FranklinCovey vezetésfejlesztés program, A vezető 4 kulcsszerepe című nyílt képzéseken való részvételt László Bölcsföldi, ügyvezető igazgató adta át.

 

 

A stratégia megvalósításáról

A megvalósítás 4 alapszabálya

 

Amikor egy cég a külföldi terjeszkedést tűzi ki stratégiai célként, akkor egy sor tényezőhöz kell alkalmazkodnia. Ilyenek például a helyi viszonylatok. Ugyanakkor vannak olyan alapszabályok, melyek globálisan is megállják a helyüket, és ha az előadásban részletesen bemutatásra kerülő négy alapszabály szerint játszanak a cégek, akkor biztosan eredményesek lesznek.

1. Koncentráljon a létfontosságúra!

2. Dolgozzon a sikerokozókon!

3. Legyen ösztönző az eredményjelzője!

4. Teremtse meg a számonkérés ütemét!

Ezekkel a fő szabályokkal biztosan nem lőhetnek mellé a cégek, bármerre akarjanak is terjeszkedni – mondja Bölcsföldi László, a FranklinCovey Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

 

Budapest, 2018-09-04 (Larus) IT Business Szafari

 

Nézz meg további videókat a rendezvényről az ITBUSINESS YouTube csatornáján.

 

A szeptember 18-án és október 2-án megjelenő ITBEHAVIOUR és ITBUSINESS  magazinban összeállítás készül a rendezvényről. Ezek a cikkek az itbusiness.hu oldalon és az ITB FB-oldalán is megjelennek majd.

További képek már most elérhetőek az ITBusiness Facebook oldalán.

 

Hasonló információkért keresd az Építőkockákat!