Digital learning megoldások

DIGITAL LEARNING megoldásaink rugalmas és bármely képzési konstrukcióhoz illeszkedő formája segíti Önt és szervezetét a fejlődésben. A FranklinCovey Magyarország virtuális képzési rendszere a hagyományos fejlesztési folyamatokat hatásosan felépített oktatási blokkok segítségével támogatja. Az előfizetési lehetőségek széles skálán mozognak, egyetlen program hozzáférésétől a teljes könyvtár éves előfizetéséig több konstrukció áll rendelkezésére. A programok jelenleg csak ANGOL NYELVEN érhetők el.

Digital learning lehetőségeink két típusú képzési rendszerben érhetők el:

FranklinCovey InSights

Segítse szervezetét és munkatársait magasabb eredményességre az InSights programok használatával! Ez a képzési forma rövid, online elérhető, kisfilmekre épülő oktatási modulokból áll, melyeket számos kompetenciához sorolva, egyéni tanulási lehetőségként oszthat meg a munkatársakkal.

15 alapvető kompetenciára építve, az InSights minden egyes modulja egy összefoglaló témafelvetéssel kezdődik, amelyet egy hatásos kisfilm, majd ellenőrző kérdések követnek. A modulok végén a film által prezentált téma konklúziója, a témához kapcsolódó akcióterv és egyéb oktatási segédanyagok tölthetők le. Egy-egy modul 15-20 perc alatt teljesíthető.

FranklinCovey Excelerators

A FranklinCovey kiváló minőségű, egyénileg ütemezhető tanfolyamokat kínál az Excelerators programokkal, kifejezetten olyan munkavállalók és vezetők részére, akik fejlesztenék vezetői készségeiket, de nem tudnak túl sok időt tölteni irodájukon kívül. A képzési programokban a tartalom alapú oktatási anyagok mellett videók, animációk, interaktív prezentációk, PDF munkafüzetek és egyéb segédanyagok biztosítják a tananyag önálló feldolgozását és beépülését.

Egy-egy modul kb. 1 óra alatt teljesíthető és önállóan, vagy egy FranklinCovey képzési folyamat részeként is felhasználható.

További információért vegye fel a kapcsolatot FranklinCovey partnerével, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

További információ online learning megoldásainkról (angol nyelven):
http://www.franklincovey.com/tc/solutions/online-learning

FranklinCovey Digital Learning Cataloge>>>