FranklinCovey trénerek által vezetett képzések

Legnépszerűbb képzési formánk a FranklinCovey trénerek által vezetett, kihelyezett vállalati képzés, melyre mindig az adott szervezet igényeinek feltárása után kerül sor. A vállalat saját helyszínen – vagy az elmélyült munkát jobban támogató külső helyszínen – szervezi a képzést, kizárólag belső munkatársai számára.

E képzési forma előnye, hogy a munkatársak egymást, esetenként más szervezeti egységek tagjait a néhány napos intenzív tréning során jobban megismerhetik, a közös munka folyamán célzottan előkerülnek az adott szervezet  egyedi vonatkozásai. Néhány képzési programnál (pl. A megvalósítás 4 alapszabálya) elengedhetetlen, hogy csak a szervezetnél, illetve egy szervezeti egységben dolgozók vegyenek részt a képzésen. Ezeken a workshop jellegű tanácsadásokon a későbbi munkatevékenységet specifikusan támogató közös munkára kerül sor egy FranklinCovey tréner-tanácsadó vezetésével.

További információért vegye fel a kapcsolatot FranklinCovey partnerével, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken!

Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelőt képzést, az alábbi űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Cég címe

Tárgy
Árajánlat kérése kihelyezett vállalati képzésre

Válassza ki, hogy mely képzés érdekelné!

Képezni kívánt munkatársak száma

Képzés preferált időpontja

Képzés nyelve

További üzenet

Kérjük, másolja a mezőbe a képen látható kódot!
captcha

Hozzájárulok, hogy a programjaikról a megadott adataimon tájékoztassanak.Hozzájárulok, hogy az adataimat az adatvédelmi nyilatkozatban megadott módon kezeljék. http://franklincovey.hu/adatvedelem/