A bizalom sebessége tréning – résztvevői vélemények

 

“Régóta tudom nőként, barátként, családtagként és vezetőként is, hogy mekkora érték, ha bizalmat tudok érezni és teremteni a környezetemben. A bizalom létezése olyan mintha friss levegő járná át a lényemet és a kapcsolataimat. „A bizalom sebessége” tréning eszközöket, jól átgondolható kapaszkodókat és izgalmas példáival bármikor felidézhető fogantyúkat nyújtott számomra a bizalom több szintű, mindennapi életemet, munkámat is átszövő alakításában, megőrzésében. A vízcsepp hullámlovasaként a képzés végére világossá vált számomra, hogy személyes hitelességem növelésével hogyan juthatok el a társadalmi bizalom, a társadalmi felelősségvállalás fogalmának tudatos értelmezéséig, teremtő felhasználásáig. Bízz bennem, próbáld ki, sokat okulhatsz belőle.”

dr. Varjú Gabriella, az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának főosztályvezető-helyettese

 

„Ha a bizalomra hajtóerőként tekintünk és szeretnénk meglovagolni, hogy általa az üzletet gyorsítósávba juttassuk, ismernünk kell hozzá a kreszt, a társas játékszabályokat.

A bizalomról szóló program képes tudatosítani, formálni azokat a vezetői attitűdöket, amelyek elengedhetetlenek a hatékony vezetés és a kifinomult üzleti kultúra, üzleti etikett alapjainak elsajátításához. Minden ízében olyasfajta humánus szellemiséget hordoz, amellyel könnyű azonosulni és alkalmazása rövid időn belül önjutalmazó automatizmussá válik.

Ebben látom a program igazi erejét.”

Szűcs Ágnes, HR irodavezető, KÉSZ Consulting Kft.