Training Indusrty 2018 Top 20 – értékesítés és vezetőképzés

Training Industry kihirdette a 2018 “Top 20 Sales Training Companies” listáját (a legjobb 20 értékesítést fejlesztő vállalat). A top 20-as listát és a „Watch List” jelentéseket a képzési piac kritikus területeiről készíti annak érdekében, hogy folyamatosan figyelemmel lehessen kísérni a legjobb képzéseket és ehhez tartozó technológiák szolgáltatóit. Így különösen büszkék vagyunk, hogy egy újabb évben is felkerültünk a listára mind az értékesítés, mind a vezetés támogatás témakörben. (2018 Top Leadership Training Companies)

“Mindig izgalmas felfedezni, hogy a TrainingIndustry.com a legjobb 20 értékesítést támogató vállalataként tart minket számon” – mondta Bob Whitman, FranklinCovey vezérigazgatója (USA). “Az értékesítési teljesítmény fejlesztéseink átalakítják az sales vezetők gondolkodásmódját, valamint azt, hogy az értékesítési vezetők miként teszik lehetővé az ügyfeleik számára a még gyorsabb növekedés elérését. A program All Access Pass®-ba való integrálásával a szervezetek mostantól a FranklinCovey teljes vezetői és egyéni eredményesség fejlesztéseit használhatják a kiváló eredmények eléréséhez.”

 

A FranklinCovey 2017-ben hozzáadta a Segítsük partnereinket sikerre, értékesítést támogató programját az All Access Pass szolgáltatásához. Ezzel a kiegészítéssel rugalmasabb és költséghatékonyabb módszert nyújt az igénybe vevők számára az értékesítési teljesítményének megvalósításához, valamint hozzáférést biztosít a FranklinCovey egyéb, a legjobb teljesítményjavító megoldásokhoz. A FranklinCovey Segítsük partnereinket sikerre programja három külön modulra épül:
Megkeresés – A cső megtöltése lehetőségekkel,
Feltárás – Lehetőségek minősítése
Zárás – Az üzlet megkötése.

Mindegyik modul célja a hatékonyság növelése az értékesítési ciklus minden szakaszában.

Ha többet szeretne megtudni FranklinCovey értékesítési teljesítményt támogató programjáról, látogasson el a http://franklincovey.hu/programjaink/ertekesitesi-teljesitmeny/ weboldalra.

 

“Az idei Top 20 Sales Training Companies listájának szervezetei óriási növekedést mutattak és innovációt hoztak az értékesítési képzési iparágban” – mondta Ken Taylor, a Training Industry, Inc. elnöke. “Ezek a vállalatok bebizonyították elkötelezettségüket a modern tanulók iránt, az innovatív partneri lehetőségekkel és tanulási technológiák használatával támogatják a virtuális oktatást, a képzés megerősítését segítő utánkövetéseket és a coachingot.”

“A FranklinCovey továbbra is a vezetői képzés ágazatának kiemelkedő szereplője. Az általuk kifejlesztett kiváló oktatási megoldások folyamatosan vonzzák a tanulókat a legtöbb szervezetben. Az All Access Pass egy ‘bérlet’ a tanuláshoz és fejlesztési megoldásokhoz, ami tartalommal és megoldásokkal rendszeresen bővül.” – jelenik meg a Training Industry oldalán. A FranklinCovey vezetéssel kapcsolatos megoldásai három szinten fejlesztik a vezetőket: egyéni szinten (önmagamat vezetni), csapatszinten (a csapatomat vezetni) és a szervezet szintjén (vezetőket vezetni). E három szint mindegyikén figyelmet fordít mind a jellemre – hogyan lehet példát mutatni személyes eredményességben, bizalmat építeni minden érintettel, befolyásolási körünket növelni –, mind pedig a kompetenciára – azaz hogyan motiválhatunk másokat kiváló munkavégzésre és tartósan kiemelkedő eredmények elérésére.

Ha többet szeretne megtudni a FranklinCovey vezetésfejlesztéssel foglalkozó programjairól, látogasson el a http://franklincovey.hu/programjaink/vezetes/ weboldalra.

 

A 2018 Top 20 Sales Training Companies és a 2018 Top 20 Leadership Training Companies lista kiválasztása a következő kritériumokon alapult:
• Gondolatébresztés és hatékonyság az értékesítést és vezetőfejlesztést támogató képzési szektorban
• Az értékesítést és vezetőfejlesztést támogató képzés témái és kompetenciák köre, minősége
• A vállalat mérete és növekedési potenciálja
• A vállalat elismertsége és innovációja
• Az ügyfelek erősségei és a globalitása

 

TRAINING INDUSRTY-RÓL

A Training Industry, Inc. bemutatja a legfrissebb híreket, cikkeket, esettanulmányokat és a bevált gyakorlatokat a képzési iparágban, és minden évben közzéteszi a “Top 20” és “Watch List” jelentéseket, amelyek összefoglalják a vállalati tréning szektorban érdekelteket. Azt vallják, hogy céljuk betekintést nyújtani és a tanulás leghatékonyabb módszereihez szükséges eszközökről informálni a vállalkozásokat és a képzési szakembereket.

https://trainingindustry.com/top-training-companies/